Barbering

Vi är Craftsman


Skägget har alltid haft en plats i historien. Detta evolutionära fenomen skonar ingen oavsett hudfärg, social eller ekonomisk status. Stora män har erövrat länder, skrivit litterära mästerverk och komponerat symfonier prydda med kraftiga ansiktsbehåringar. Ett välskött skägg går hand i hand med framgång. Allt från en modernare personlighet som David Beckham, till en historisk tungviktare som William Shakespeare är, bland många andra, män som anammat denna trend.


Vi ser, att män skall kunna ha tillgång till skäggvård, som en av våra högsta prioriteringar. Med en bred kompetens inom ämnet erbjuder Salon Basic tjänster så som trimning, färgning och konsultering. Vi hanterar skägg i alla storlekar och former. Varje skägg är unikt och skall behandlas utefter de förutsättningar som finns. Allt utom en 100% prestation från Salon Basic är ej godtagbart. Vi står för toppkvalité inom barbering och behandlar alltid kunderna med vördnad.


Det finns de som ser på ansiktsbehåring med skepsis. De som var dag höjer rakhyveln och renrakar sina ansikten. De som faller i led för föreställningen om att skägget är något vedervärdigt. I en allt mer kallare värld säger vi, låt skäggen växa. Pryd våra gator med håriga ansikten i alla dess former. Salon Basic hjälper er att forma ett konstverk, då ett vältrimmat skägg kan vara lika vackert som Michelangelos skapelser i Sixtinska kapellet.


BARBERING